Where to go?

Palma de Mallorca is wat ons betreft de stad om in een korte tijd veel te ervaren. 

De vliegtijd van 2,5 uur en de korte afstand van de luchthaven naar het oude stadscentrum van Palma maken deze stad uitermate geschikt voor een leuke citystrip.

Wat wij ook fijn vinden is dat je vanuit de stad gemakkelijk overal naar toe kunt rijden. Mallorca is als één van de grootste Ballearen eilanden zeer gevarieerd.

Natuurlijk zijn de stranden en de zee altijd wel ergens in de buurt. Maar juist op dit eiland kan je ook veel anderen activiteiten ondernemen. 

Het eiland staat bekend als fietseiland. Groot gedeelte van het eiland is bergachtig maar voor de minder goede fietsers is het middenstuk redelijk vlak.

Ook voor golfers is het er een waar paradijs met 23 banen van diverse niveaus over het hele eiland.

Zelf houden wij ook erg van hickes maken. Het liefst langs de zee over de rotsen. Indrukwekkende vergezichten en spannende klimpartijen zonder dat je persee een prof hoeft te zijn. Ben je dat wel dan is er ook voldoende aanbod.

Mallorca heeft aan de oostkant van het eiland een geweldig groot gebergte liggen genaamd,Tra Montana. Vogelspotters en andere natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen.

Heerlijk allemaal natuurlijk maar wij houden vooral van de stad. Palma de Mallorca ligt aan zee en heeft de grootste jachthaven van Europa. Dat geeft de stad een mediterraan gevoel. Overal waar je kijkt zie je mooie gebouwen, de Kathedraal, de zee , boten of groene parken.

Op loopafstand van het oude centrum ligt de wijk Santa Catalina.

Daar ligt het appartement!

Santa Catalina staat bij de locals bekend als bruisend en de plaats waar het allemaal te doen is.

Leuke restaurants, bars en boetiekjes wisselen elkaar af in het straatbeeld. Op straat wandelen nog oude Spaanse mannen en vrouwen die hun boodschappen doen in de overdekte Mercado hartje Santa Catalina.

Daar drinken ze een heerlijke cortado en ratelen ze met elkaar over alle veranderingen die gaande zijn.

Je hoort om je heen allemaal verschillende talen want het is er erg internationaal.

Zittend op een gezellig terras zie je de elektrische steps langs zoefen.

Vind je die step helemaal te gek? Wij bieden de mogelijkheid aan om twee elektrische steps mee te huren. Op deze manier ben je in 8  minuten bij het strand en voel je de vrijheid!