Rent a boat

Klassiek Varen:

https://www.silverfoxboatcharter.com/

Dit is zo leuk! Een eindje van het appartement vandaan maar zeer zeker de moeite waard. De boot is gelegen in de haven van Pto Alcudia, Mallorca, 07400 op ongeveer een uur rijden van Santa Catalina. De eigenaresse van de boot komt uit Nederland en haar man is de schipper aan boord. Je kan aan boord genieten van een eenvoudige maar leuke lunch met een glas wijn erbij. Onderweg stopt de boot om te snorkelen en je kan ook suppen! Voor een middag met 6 personen kost ongeveer 800 euro. Niet goedkoop maar wel heel gaaf!

Click & Boat

https://www.clickandboat.com/en/?cmp=brand&gclid=CjwKCAjwvNaYBhA3EiwACgndghVw0SaCKoSPsWewZSSEYia-Tv2N5iKucsOM3JIPG-pmQ8E5q92XzhoC8ZYQAvD_BwE

Fantastisch! Via deze website kan je diverse boten huren. Van redelijk betaalbaar tot enorm duur. Wij hebben een snelle boot gehuurd met schipper. Die moet je wel apart betalen. Net als de benzinekosten.

Je gaat varen langs de kusten en stopt onderweg ons te soppen of te snorkelen. Wij hebben ons af laten zetten bij Venteuno Beachclub https://www.instagram.com/ventunobeachclub/ voor een heerlijke Italiaanse lunch.

De tender haalt en brengt je van en naar de boot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *