CITY LOFT

Het appartement, op de eerste etage,  68 m2. Het is compact maar voorzien van luxe comfort. In 2022 is het helemaal verbouwd. Er is zowel een trap als een lift aanwezig.

Het heeft twee slaapkamers. Elke slaapkamer heeft een tweepersoons box spring met 4 kussens en heerlijk beddegoed In iedere slaapkamer bevinden zich twee kledingkasten.

Je komt binnen in een open lichte ruimte waar het kookeiland het hart van de woning vormt. Hierom heen gebeurt het allemaal. Aan het eiland staan barkrukken. Je kan hier koken, drinken, spelletjes spelen, ontbijten en boeken lezen. Tegenover het eiland een heerlijke lounge bank . Vanaf de bank kan je tv kijken.

De keuken is uitgerust met alle luxe apparatuur en een vaatwasser.
De badkamer is gemaakt van natuursteen uit Mallorca. Heeft een olifantendouche en handdouche. Handdoeken zijn aanwezig.

Het ontwerp en de inrichting van het appartement is gedaan door Maatwerkconcept. Uitgangspunten voor het ontwerp waren: moet mooi zijn, functioneel en eenieder moet zich er snel thuis voelen..

De verrassing bevindt zich op de 7e verdieping. Het dakterras van het gebouw heeft door zijn ligging een geweldig uitzicht over de haven, de zee, de kathedraal, het gebergte Tra Montana en de wijk Santa Catalina zelf.

Stoeltje mee naar boven en een fles wijn en genieten maar.

Details

Beschikbaarheid

Reserveringsformulier

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer van 1 beschikbare accommodaties.

CITY LOFT beschikbaar voor de geselecteerde periode.

Prijzen beginnen bij:

One thought on “CITY LOFT

  1. Hello
    I would be interested in renting the loft for 3 nights arriving Friday 5 January 2024 and departing Monday 8 January 2024. Would this be possible? If s could you confirm the price please?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *