Over Palma City Loft

Heerlijke stedentrip op de leukste plek in Palma in de wijk Santa Catalina

Beleef de stad en het eiland

Palma City Loft

Het appartement, op de eerste etage is ca. 70 m2. Het is compact maar voorzien van luxe en comfort. Het appartement is hip, licht en supermooi ingericht. Er is zowel een trap als een lift aanwezig.

Er zijn twee slaapkamers. Elke slaapkamer heeft een tweepersoons box spring met 4 kussens en heerlijk beddengoed In iedere slaapkamer bevinden zich twee kledingkasten. Het appartement is voorzien van een airco.

Je komt binnen in een open lichte ruimte waar het kookeiland het hart van de woning vormt. Hierom heen gebeurt het allemaal. Aan het eiland staan barkrukken. Je kan hier koken, drinken, spelletjes spelen, ontbijten en boeken lezen. Tegenover het eiland een heerlijke lounge bank.

De keuken is uitgerust met een fornuis, koelkast en vaatwasser.De badkamer is gemaakt van natuursteen afkomstig van Mallorca. En natuurlijk hebben we snelle WiFi!

Het ontwerp en de inrichting van het appartement is gedaan door Maatwerkconcept. Uitgangspunten voor het ontwerp waren: moet mooi zijn, functioneel en eenieder moet zich er snel thuis voelen.

Als extra service bieden wij de luxe aan om 2 elektrische steps te huren. Op deze manier van vervoer ervaar je de stad en de omgeving heel goed.

De verrassing bevindt zich op de 7e verdieping. Het dakterras van het gebouw heeft door zijn ligging een geweldig uitzicht over de haven, de zee, de kathedraal, het gebergte Tra Montana en de wijk Santa Catalina zelf. Stoeltje mee naar boven en een fles wijn en genieten maar.